Spar 10% på
fraktkostnadene dine!

Vi har utviklet et konsept som reduserer fraktkostnadene dine, gir deg en raskere ordrebehandling og erstatter behovet for et EDI system. Uansett antall ordre per måned gir vi deg rabatter på utvalgte fraktprodukter, som feks. Bring Servicepakke, DHL ekspress, Postnord Mypack osv.

Enkelt å komme igang!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme igang! Vi tar kontakt så fort som mulig. Eller registrer deg direkte her.

Hvordan fungerer det?

Lettfrakt gir deg muligheten til å printe ut fraktetiketter kun ved et par klikk, i tillegg får du tilgang til våre rabatterte fraktavtaler hos Bring, Postnord og DHL. Du slipper behovet for et EDI system og sparer kostnaden for dette. Alt du trenger å gjøre er å sende oss kontaktinformasjonen din, så hjelper vi deg i gang.

Så fort du har registrert et betalingskort hos oss (ingen oppstartskostnad, skjulte gebyrer eller bindingstid) så benytter du deg av vår fraktavtale og får 10 % rabatt på listeprisene til Bring. Den eneste forskjellen for deg, bortsett fra lavere fraktkostnader og raskere ordrebehandling i nettbutikken din, er at du får en faktura fra oss i stedet for Bring. Enklere blir det ikke!

Registrer deg direkte her.

Egen Frakt avtale i tillegg?

Du kan selvsagt fortsette med din egen fraktavtale, det er du som bestemmer hvordan ordrene dine skal sendes.

Men vi håper at denne løsningen gjør det både enklere for deg å håndtere ordrene dine i tillegg til at det reduserer kostnadene.

Hvis du har en henteavtale med en transportør må du benytte deg av denne, da vi ikke tilbyr henteavtaler.

*For fullstendige vilkår og mer informasjon ber vi deg ta kontakt med oss via skjemaet ovenfor.