Om oss

Lettbutikk ble startet med et mål om å hjelpe nettbutikker med å lykkes. Vi har selv jobbet med alle aspekter av det å drive en nettbutikk, vi har derfor førstehåndserfaring med utfordringene som kommer på de ulike stadiene. Vi ønsket å gi nettbutikker et bedre utgangspunkt for å lykkes ved å tilby ulike tjenester som frigjør tid til fokus på vekst og lønnsomhet.

Derfor har vi spesialisert oss innen lagerdrift og kundeservice for nettbutikker, i tillegg samarbeider vi tett med svært dyktige aktører innen markedsføring, teknisk/utvikling og konsulenttjenester for å kunne gi våre kunder de beste forutsetningene for å lykkes.

Vi jobber kontinuerlig for å utvikle nye tjenester og følger med på trender og utvikling for å kunne gi våre kunder lave priser, høy kvalitet og høy effektivitet. Vi mener at vi har et unikt konsept og i tillegg er vi en utrolig hyggelig gjeng å samarbeide med.

Lettbutikk skal bli Norges ledende aktør innen lager- og logistikkløsninger samt kundeservice spesialisert for nettbutikker.

Vårt team er alt

En virksomhet er bare så sterk som de som jobber der.

Våre ansatte og utvalgte samarbeidspartnere har kunnskap og erfaring fra de fagfeltene de representerer. Du kan være trygg på at vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med dine behov.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt for en hyggelig prat og gjennomgang av dine behov.