Utsendelse av abonnementspakker

Vi har spesialisert oss på nettbutikker med abonnementsordre.

Plukk og pakk

Vi automatiserer ordrehåndteringen og alle prosesser går automatisk mellom vårt og kundens system/nettbutikk. Nye ordre/prøver sendes ut fortløpende og vi setter opp regler for utsendelse av abonnementspakker etter behov. Vi kan sette sammen ulike varianter av pakker, merke og pakke inn etter behov.

Unik pakkeprosess og sammensetning

Vi forstår hvor viktig opplevelsen av å motta et produkt eller en pakke er, så vi strekker oss langt for å lage en unik opplevelse og sikre en høy kvalitet i sammensetning og innpakningen. Vi hjelper våre kunder med utvikling og innkjøp av emballasje og forbruksmateriale, som ofte bidrar til lavere innkjøpspriser og en effektiv pakkeprosess, som sparer tid.

Unike fraktløsninger

Vi har blant markedets beste fraktavtaler og sammen med kundene våre setter vi opp fraktløsninger tilpasset kundenes behov. Vi kan sette opp hele checkouten i nettbutikken eller bare koble mot en eksisterende checkout. Vi samarbeider tett med flere transportører for å kunne tilby et rimelig fraktalternativ til gjentagende mottakere.

Returhåndtering

Returer forekommer med ulike frekvens avhengig av hva man selger. For å sikre fornøyde kunder må man håndtere returer raskt og knirkefritt. Vi håndterer returer daglig og våre kunder får umiddelbart kontroll over status, og kan følge opp sine kunder på en god og effektiv måte. Vi håndterer alle typer av returer og kan bytte produkter og opprette nye ordre uten behov for manuelle prosesser eller kommunikasjon.

Reduser fraktkostnader med våre avtaler!

Med våre avtaler er du garantert noen av Norges beste vilkår som gir din nettbutikk en større sannsynlighet for å lykkes. Vi har avtaler med store og små aktører som gir unike fraktløsninger i kombinasjon med høy kvalitet.

Rask og rimelig ordrehåndtering!

Med vårt lagersystem har vi mulighet for svært effektiv plukk og pakk når ordrene er identiske. Dette gir våre kunder svært konkurransedyktige priser og en effektiv ordrehåndtering.