Kontakt oss

Fyll inn kontaktinformasjonen din og få et uforpliktende tilbud samt en gjennomgang av din nettbutikk. Vi er her for å hjelpe deg.

Ledelsen

Michael Hughes-Espedal

Chief Executive Officer

Michael Hughes-Espedal har +20 års erfaring fra ledelse og consulting i inn- og utland fra blant annet Komplett, Boston Consulting Group, Cirkle K og Procter & Gamble.

Michaels uttalte ambisjon for Lettbutikk: «Jeg har fått gleden av å lede Lettbutikk, som skal bli den raskest voksende teknologidrevne 3PL-aktøren i Norden. Vi skal sette verdiskaping for kunden i sentrum av alt vi gjør, og skal bruke datadreven innsikt til å gi kundene våre bedre service, høyere effektivitet, men også skape verdi for kundene utover logistikktjenester». 

E-post: mhe@lettbutikk.no
Mobil: 958 96 830

Ida Shahinian

Chief Marketing Officer

Ida Shahinian har det overordnede ansvaret for kommunikasjon og markedsføring. Ida har over 12 års erfaring med strategisk brand & marketing fra tech, retail og start-ups, fra blant annet XXL og Telia.

E-post: is@lettbutikk.no
Mobil: 975 41 722

Bente Stokke

Chief Financial Officer

Bente Stokke har det finansielle ansvaret. Bente har 17 års erfaring fra finans og ledelse fra blant annet L´Oreal, Experian, Fujitsu, SF Norge og Raise Gruppen som både controller, CFO og CEO.

E-post: bs@lettbutikk.no
Mobil: 408 58 981

Tor Christian Holmesland

Warehouse Manager

Tor Christian Holmesland har det overordnede ansvaret for lageret vårt i Enebakk. Tor Christian har +20 års erfaring fra 3PL og logistikk fra blant andre Ringnes, DHL, Alliance, Logent og Dynea.

E-post: tch@lettbutikk.no
Mobil: 924 35 328

Didde Christensen

Chief Technology Officer

Didde Christensen har +20 års erfaring innen teknologi fra blant annet Accenture, PWC, Crayon og Nordic Choice Hotels. Hun er styremedlem i Lettbutikk og har det overordnede ansvaret for all teknologiutvikling i selskapet.

E-post: didde.christensen@karbon.no
Mobil: 970 79 350