Vi tilbyr fremtidens fraktprodukter!

 

Rabatterte, unike og fremtidsrettede fraktprodukter skreddersydd netthandel.

Både våre lagerkunder og eksterne kan benytte seg av disse. Les mer om Lettfrakt her

Helthjem benytter avisdistribusjonsnettverket i Norge, og leverer hjem på døren eller i postkassen med sporing. Helthjem leverer pakker opptill 5 kg. Levering i helg – sammen med Helthjem kan vi levere pakker mandag til lørdag i hele Norge, samt på søndager i stor-Oslo og stor-Bergen. Helthjem tenker nytt og skaper morgendagens leveringsmetoder.

Porterbuddy teknologien er utviklet for å tilby digital urban distribusjon som både støtter moderne handel og nye livsstilskonsepter.

Sammen med Porterbuddy tilbyr Lettbutikk levering samme kveld mellom kl. 19-21. Foreløpig gjelder dette på ordre bestilt innen kl. 13, på virkedager. Tjenesten er rimelig og har sporing – dette er fremtiden.

PostNord er bygd opp ved at ulike aktører med uovertruffen lokalkunnskap har fusjonert. Med 120 avdelinger og 6000 utleveringssteder har de et konkurransedyktig nettverk. Vi tilbyr hovedsakelig mypack, bedriftspakker, hjemlevering og stykkgods med rabatterte priser.

DHL tilbyr internasjonale og nasjonale ekspressleveranser. Vi benytter DHL på både innenlands- og utenlandsforsendelser, og deres elektroniske oppsett for utenlandsforsendelser (paperless) gjør det å sende pakker til utlandet til en drøm. Deres nasjonale ekspresslevering fungerer utmerket for netthandel, da mottaker kan selv velge utleveringssted – hjem, garasjen, naboen, på jobben, Narvesen eller Shell.

Posten/Bring tilbyr tradisjonelle fraktprodukter som utlevering i post/butikk, hjemlevering, bedriiftspakker og pakke i postkassen.

Vi tilbyr de fleste tjenestene til Bring med rabatterte priser.


I samarbeid med Netthandelsgruppen tilbyr Lettbutikk pick-up-point på Ryen i Oslo for alle våre kunder. Bestillinger før kl 13.00, kan hentes på Ryen mellom kl. 16-19, på virkedager. Lettbutikk jobber for å utvikle fremtidens logistikkløsninger, vi tror at raskere og kundevennlig levering er viktig for å lykkes.

Lettbutikk tilbyr en rekke skreddersydde fraktmuligheter for din bedrift med lokale og nasjonale transportører innen budbil og leveranse. Vi har budbil for direkte levering uten andre stopp på veien. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov. Ta kontakt for mer informasjon.

Ulike fraktvalg

Vi er opptatt av å kunne tilby markedets beste frakt- og leveringsalternativer. Vi ønsker at våre kunder skal ha lave fraktpriser kombinert med fremtidens logistikkløsninger.

Du som kunde velger selv hvilke fraktprodukter du ønsker å benytte deg av. Vi jobber kontinuerlig med ulike transportører og samarbeidspartnere for å kunne tilby konkurransedyktige vilkår, samt skape nye løsninger. Hos oss skal du lykkes!

La oss lykkes sammen!

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.