Våre fraktløsninger

Med stordriftsavtalen til Lettbutikk kan du få tilgang til bedre fraktpriser, enklere ordrehåndtering og full kontroll på nettbutikken.

Billigere og bedre frakt for nettbutikker

Vi jobber sammen med våre leverandører for å skape markedets beste lager- og logistikkalternativer for nettbutikker. Lave priser, rask levering og høy kvalitet er vårt mål.

Vi hjelper våre kunder med å finne den optimale løsningen mellom fleksibilitet, service og pris for å oppnå best mulig konvertering, kundetilfredshet og gjenkjøp.

Vi ønsker å være din lojale sparringspartner på dine behov innen frakt, lager og logistikk, og hjelpe deg å fokusere på de aktivitetene som gir vekst for din bedrift. Quickship tilbyr også tredjepartslager, håndtering, integrasjoner og systemleveranser i samarbeid med Lettbutikk.

Ønsker du å høre mer om Quickship og mulighetene?

Våre frakt- og logistikkeksperter finner de beste løsningene og avtalene for deres nettbutikk:

Helthjem benytter avisdistribusjonsnettverket i Norge og leverer hjem på døren eller i postkassen, samt utlevering i butikk i hele Norge, med sporing. De leverer mandag til lørdag i hele Norge, samt på søndager i stor-Oslo og stor-Bergen.

Posten/Bring tilbyr tradisjonelle fraktprodukter som utlevering i post/butikk, hjemlevering, bedriftspakker og pakke i postkassen med svært høy kvalitet.

UPS tilbyr forsendelser til store deler av verden til en rimelig pris, levert innen 2-5 virkedager, med sporing.

DHL ekspress og utland leverer pakker raskt med høy kvalitet i Norge og til store deler av verden. Dette er levering og kvalitet av ypperste klasse. Levering stort sett innen 1-2 virkedager over hele verden.

Deutsche Post tilbyr svært rimelige fraktløsninger uten sporing, her handler alt om rimeligst mulig løsning.