Våre fraktløsninger

Vi gir våre kunder et konkurransefortrinn og en mulighet til å skille seg ut mot sine konkurrenter.

Unike fraktløsninger skreddersydd netthandel!

Vi jobber sammen med våre leverandører for å skape markedets beste lager- og logistikkalternativer for nettbutikker. Lave priser, rask levering og høy kvalitet er vårt mål.

Vi hjelper våre kunder med å finne den optimale løsningen mellom fleksibilitet, service og pris for å oppnå best mulig konvertering, kundetilfredshet og gjenkjøp.

Oppnå stordriftsfordeler fra første pakke – vi gir alle våre kunder svært gunstige fraktpriser og kan tilby dette via våre lagertjenester eller eksternt, les mer her:

Noen av våre utvalgte samarbeidspartnere på logistikk er:

Helthjem benytter avisdistribusjonsnettverket i Norge og leverer hjem på døren eller i postkassen, samt utlevering i butikk i hele Norge, med sporing. De leverer mandag til lørdag i hele Norge, samt på søndager i stor-Oslo og stor-Bergen.

Posten/Bring tilbyr tradisjonelle fraktprodukter som utlevering i post/butikk, hjemlevering, bedriftspakker og pakke i postkassen med svært høy kvalitet.

Hurtig-gutta tilbyr budbiltjenester til store deler av sør-Norge og har lave priser kombinert med høy servicegrad. Levering til både privat og bedrift.

UPS tilbyr forsendelser til store deler av verndentil en rimelig pris, levert innen 2-5 virkedager, med sporing.

DHL ekspress og utland leverer pakker raskt med høy kvalitet i Norge og til store deler av verden. Dette er levering og kvalitet av ypperste klasse. Levering stort sett innen 1-2 virkedager over hele verden.

Deutsche Post tilbyr svært rimelige fraktløsninger uten sporing, her handler alt om rimeligst mulig løsning.