Våre fraktløsninger

Med stordriftsavtalen til Lettbutikk kan du få tilgang til bedre fraktpriser, enklere ordrehåndtering og full kontroll på nettbutikken.

Billigere og bedre frakt for nettbutikker

Gjennom vårt datterselskap (Quickship) tilbyr vi deg lave priser uten binding, transparente avtaler og full kontroll over dine fraktkostnader. Vi forhandler de beste fraktavtalene og gir deg en stordriftsavtale, uavhengig av antall pakker du sender. Med avtalen får du tilgang til ulike transportører, slik at du kan velge den beste løsningen for deg og dine kunder. Vi automatiserer ordrehåndtering ved å integrere løsningen direkte med nettbutikken din. I tillegg er det enkelt å starte, skalere eller justere avtalen etter behov, med støtte via vår kundeservice.

Ønsker du å høre mer om Quickship og mulighetene?

Våre frakt- og logistikkeksperter finner de beste løsningene og avtalene for deres nettbutikk:

Helthjem benytter avisdistribusjonsnettverket i Norge og leverer hjem på døren eller i postkassen, samt utlevering i butikk i hele Norge, med sporing. De leverer mandag til lørdag i hele Norge, samt på søndager i stor-Oslo og stor-Bergen.

Posten/Bring tilbyr tradisjonelle fraktprodukter som utlevering i post/butikk, hjemlevering, bedriftspakker og pakke i postkassen med svært høy kvalitet.

UPS tilbyr forsendelser til store deler av verden til en rimelig pris, levert innen 2-5 virkedager, med sporing.

DHL ekspress og utland leverer pakker raskt med høy kvalitet i Norge og til store deler av verden. Dette er levering og kvalitet av ypperste klasse. Levering stort sett innen 1-2 virkedager over hele verden.

Deutsche Post tilbyr svært rimelige fraktløsninger uten sporing, her handler alt om rimeligst mulig løsning.