Nå hele verden!

Vi har lager i Norge og Danmark og hjelper Norske aktører med internasjonal ekspansjon.

Rådgivning

Det er mange forhold man skal vurdere før man beslutter en ekspansjon. Ett viktig spørsmål er for eksempel om man skal sende fra Norge eller flytte lagervirksomheten ut av Norge. Dette har vi lang erfaring med og kan tilby innspill og utveksling av erfaring for å hjelpe deg på veien.

Lager i Norden/EU

Vi jobber med utvidelse av våre lagertjenester innen Norden/EU for å kunne tilby en optimalisert og effektiv prosess for vareflyt. Mer informasjon rundt dette kommer fortløpende.

Tekniske løsninger

Vi har spesialisert oss på digitale løsninger for en effektiv håndtering av ordre, inn- og utfortolling etc. Dette er et svært viktig område som mange overser når de velger å satse internasjonalt, som fort kan føre til ukjente kostnader og mye administrativt arbeid.

Unike fraktavtaler

Vi har svært gode fraktavtaler både fra våre lager i Norge og Danmark, til hele verden. Dette sikrer at våre kunder har et konkurransedyktig utgangspunkt når de skal kjempe mot andre internasjonale aktører. Velg mellom rimelige løsninger fra Deutche Post til rask levering med DHL ekspress.

Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss for rådgivning og drift av ditt lager både i Norge og på vei mot en ekspansjon til utlandet. Vi sikrer at du får den beste løsningen uavhengig av om det innebærer å sende via, eller flytte hele driften til vårt lager i Danmark.