Lager og logistikk for retail og netthandel

Vi kobler sammen systemene og løser utfordringene når man har både retail- og nettbutikklager.

Plukk og pakk

Uansett om du har små eller store bestillinger har vi full kontroll og sender ut ordre fortløpende. Vi tilpasser plukk, pakk og fraktmetoder etter dine ønsker og behov.

Unike fraktløsninger

Vi har blant markedets beste fraktavtaler og sammen med kundene våre setter vi opp fraktløsninger tilpasset kundenes behov. For retail/B2B har vi flere transportører som dekker store geografiske områder med høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

Sterkt og fleksibelt lagersystem!

Vårt lagersystem er svært enkelt å bruke og kan integreres med de fleste nettbutikkplattformer, ERP og innkjøpssystemer. De fleste behov kan løses direkte i systemet uten behov for kommunikasjon. Dette gir økt kontroll og effektivitet for både oss og våre kunder.

Smart lagring

Vårt lagersystem gir oss full kontroll over alle produkter og lokasjoner, slik at vi kan optimalisere lagringen for lavest mulig kostnad. I motsetning til de fleste andre fakturerer vi for daglig lagerleie, så våre kunder bare betaler for de dagene produktene faktisk er på lageret. På våre lager har vi maksimal sikkerhet med brann, innbrudd, kameraovervåkning etc. for å sikre våre kunders produkter.

Autostore

Autostore er en teknologi for automatisert varehåndtering- og lagring der produktene plukkes av roboter.  Vår Autostore jobber 24/7, rommer 45000 kasser og har plass til tusenvis av produkter. Den gir +99% korrekt varelager drevet av løpende varetelling, og varene kan raskere bli telt opp. Autostore-systemet kan skaleres opp eller ned avhengig av behov, som betyr at du ikke trenger å bekymre deg når forretningen deres utvides over tid.  

Vi tilpasser pakkeprosessen etter dine behov

Vi tilbyr fleksible pakkeprosesser som gir våre kunder muligheten til å skille seg ut. Om det er egen emballasje, gaveinnpakning, sammensetning av pakker eller lignende så har vi fleksibilitet og gode rutiner for håndtering av dette. Vi vet hvor viktig det er å bevare «identiteten» selv om man setter bort driften.

Returhåndtering

Returer forekommer med ulike frekvens avhengig av hva man selger. For å sikre fornøyde kunder må man håndtere returer raskt og knirkefritt. Vi håndterer returer daglig og våre kunder får umiddelbart kontroll over status, og kan følge opp sine kunder på en god og effektiv måte. Vi håndterer alle typer av returer og kan bytte produkter og opprette nye ordre uten behov for manuelle prosesser og kommunikasjon.