Vi kan mer enn lagerdrift

Vi tilbyr tjenester som gjør din hverdag enklere og rimeligere!

Kundeservice

For å lykkes må man prioritere og bruke tiden «riktig». Vi vet av egen erfaring at kundeservice fort kan bli en stor del av arbeidsoppgavene som tar mye tid.

Mange av henvendelsene fra kundene handler om utsendelse av ordre, returer og lignende. Dette er det få aktører som kan svare bedre på enn de som håndterer driften av lageret ditt.

Med tilgang til alle systemer og tett kommunikasjon med både lageret og transportører er våre kundebehandlere effektive og svært dyktige i sin håndtering av kundeservice.

Vi utfører alt fra enkle oppgaver innen førstelinje kundesupport til avansert returhåndtering med kreditering og oppdatering ut mot kunde. 

Vi frigjør tid og gjør hverdagen enklere for våre kunder!

Frakt - Quickship

Med vår tjeneste Quickship.no bidrar vi til økt effektivitet og reduserte fraktpriser for alle selskaper som sender pakker. Vi gir deg tilgang til vårt EDI og fraktsystem i tillegg til at du kan sette opp og bruke våre fraktavtaler etter behov. Les mer her: www.quickship.no

Teknisk utvikling, integrasjon og oppsett av nettbutikk

Sammen med våre dyktige prosjektledere og utviklere har vi bygget nettbutikker, laget ulike programmer og gjennomført utallige integrasjoner mot de fleste plattformer. Vi har svært konkurransedyktige priser og skiller oss ut fra mengden ved å være effektive og fleksible i de prosessene vi bidrar i. Vi kan hjelpe alle som har behov for utvikling, integrasjon eller oppsett av nettbutikk.