Nettgründere startet lagerhotell – sikter nå mot 100 000 pakker i måneden

Etablerer seg på 5000 nye kvadrameter i Oslo.

Lagerhotellet Lettbutikk, som hjelper nettbutikker med alt fra lagerplass og frakt til kundeservice, etablerer seg nå i Oslo med mål om å sende 100 000 pakker i måneden.

Med utgangspunkt i sine egne erfaringer ble Lettbutikk.no etablert i 2016, for å hjelpe nettbutikker med tjenester innen lager, logistikk og kundeservice.

– Mye tid gikk med på logistikk

Daglig leder Kim Kåsene har blant annet startet og drevet Fitnesslife.no tidligere, mens teknisk sjef Tommy Bjørbæk har hjulpet andre med å etablere og har selv etablert flere norske og danske nettbutikker.

– Vi erfarte at veldig mye tid gikk med på logistikk og kundeservice og etterlyste løsninger som kunne frigjøre tid til å fokusere på vekst og lønnsomhet. Målet er å tilby storkunde-fordeler som reduserer kostnader, samt profesjonelle løsninger som effektiviserer driften og gjør nettbutikkene konkurransedyktige selv mot de største aktørene, sier Tommy Bjørbæk, i en pressemelding.

Fra 150 til 10 000 pakker

Lettbutikk startet med 200 kvadratmeter, 3 kunder og 150 månedlige pakker. Idag har selskapet over 50 kunder, samt 10 000 forsendelser i måneden fra lageret på Årnes.

Det er dermed dags for å utvide plassen med ytterligere 5000 kvadratmeter på Alnabru, innenfor bomringen i Oslo.

Porterbuddy og Helthjem

Sammen med logistikkselskapene Porterbuddy og Helthjem skal Lettbutikk kunne tilby levering til nærmere 2 millioner mennesker – på én kveld fra sine to lagere.

– Nå skrur vi sammen et spennende konsept med blant annet PorterBuddy og Helthjem. Med denne nærheten til hovedstaden vil vi kunne tilby levering av pakker hjem på døren til omtrent 2 millioner mennesker, samme dag og natt som de plasserer ordren. Dette er fremtiden, sier Tommy Bjørbæk.

Skrevet av Therese Karlsrud Haugen
eHandel.com

DEL DENNE POSTEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email